ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-0 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-0

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 | 9:19 μ.μ.

Μπορεί να μην πείθει και να μην παίζει... σούπερ ποδόσφαιρο, ωστόσο διαθέτει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της που με μια ενέργεια κρίνουν παιχνίδια. Ένας τέτοιος είναι και ο Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος για δεύτερη σερί αγωνιστική ξελάσπωσε την Ατλαντίδα, χαρίζοντας της σπουδαία νίκη.

 

Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη, λοιπόν, τα βρήκε... μπαστούνια για ακόμα μια φορά ωστόσο επικράτησε δύσκολα 1-0 του μαχητικού Παμπαιανικού στην Ανθούσα και πλέον ύστερα από 8 παιχνίδια παραμένει στην κορυφή της Β' κατηγορίας. Η Ατλαντίδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε αρκετά. Βέβαια την πρώτη σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί την είχε η Παιανία, η οποία στο 10' κέρδισε πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Σβόλης), ωστόσο η εκτέλεση του Τσιγάρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και ο γκολκίπερ Φυλακτός απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

 

Οι γηπεδούχοι αφού την γλίτωσαν κατάφεραν να προηγηθούν εκείνοι στο 28', όταν ο Αντώνης Φώσκολος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την εκτελεστική του δεινότητα και με κεφαλιά, ύστερα από ωραία σέντρα του Μπερέτη άνοιξε το σκορ.

 

Στην επανάληψη η Ατλαντίδα ανεξήγητα οπισθοχώρησε υπερβολικά και έδωσε αρκετό χώρο στον Παμπαιανικό να κάνει εκείνος παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι της Παιανίας σαφώς ήταν πιο απειλητικοί και είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν, ειδικότερα μετά το 75' όταν και αγωνίζονταν με παίκτη περισσότερο λόγω της αποβολής του Σβόλη με δεύτερη κίτρινη.

 

Τελικά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, ενώ η Ατλαντίδα ολοκλήρωσε το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χρυσάφη, ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή για... καθυστέρηση!

 

***Κολοτούρος – Πούλιος ήταν εγγύηση στα μετόπισθεν για την Ατλαντίδα, καθαρίζοντας σχεδόν όλες τις φάσεις. Πολυτιμότερος του αγώνα ο χρυσός σκόρερ Αντώνης Φώσκολος που πάλεψε ουσιαστικά μόνος στην επίθεση και ξελάσπωσε την ομάδα του.

 

Διαιτητές: ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ Μ., ΓΚΟΝΤΑ Α., ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Σ.

(Παρατηρητής: ΡΑΠΤΗΣ)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Σβόλης, Παπαπέτρου, Πάσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Στασινόπουλος (46' Καγιάς), Τσιαδήμας (70' Μπρέγκου), Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (75' λ.τρ. Τρικαλίτης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κοτροζίνης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβιτσα, Παρθένης, Γιαμάς (46' Λαγός),Τσιγάρας (65' Λόκου), Δημητρούλιας (77' Κτίστης).

 

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...