Διαφήμιση του παιδικού ποδοσφαίρου: ΝΙΚΗΤΕΣ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ : 1-0 ( ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Διαφήμιση του παιδικού ποδοσφαίρου: ΝΙΚΗΤΕΣ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ : 1-0 ( ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 | 12:37 μ.μ.

Η ομάδα μας μπήκε απο το ξεκίνημα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας της περισσότερες μονομαχίες και δημιουργώντας φάσεις όπως το δυνατό σουτ του Αγγελου Τολουμι στο(8')που χαιδεψε το οριζόντιο δοκάρι περνώντας άουτ.

Μια αδράνεια όμως στο κέντρο της άμυνας μας, επέτρεψε στον αντίπαλο να πάρει κεφαλι(15')και να διατηρήσει αυτό το σκορ μέχρι και το τέλος του Α μέρους καθώς ο GK του πραγματοποιησε θεαματική απέκρουση με τα ακροδακτυλα πέφτοντας στην αριστερή γωνία της εστίας ύστερα από σουτάρα του Αγγελου(28') και πάλι στην τελευταία φάση πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος πιεσαμε ψηλά, κλεψαμε μπάλες, και είχαμε ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Μουστεκια στο (32'),(44'),(52') αλλά και την σπουδαία χαμένη ευκαιρία με τον Ευθυμίου(54')σε τετ α τετ με τον αντίπαλο GK που ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ και με πολύ καλή εμφάνιση.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποιησε και ο δικός μας GK Ιωσήφ Τολουμι με σωτηριες επεμβάσεις, ειδικά στο διάστημα που η ομάδα ρισκαρε πιεζοντας ψηλά.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ « Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους να καταφέρουν το καλύτερο, για το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν και τις έντονες συγκινήσεις που προκάλεσαν. Ήταν πραγματικά μια περιπετειωδη αναμέτρηση, μια διαφήμιση του παιδικού ποδοσφαίρου, ένα κάλεσμα των παιδιών πως αξίζουν την προσοχή όλων μας,πως στον επόμενο αγώνα τους θέλουν να είμαστε όλοι δίπλα τους,ας μην τους απογοητευσουμε.»

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ( ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ)

ΚΩΣΤΑΣ,ΚΛΗΣ,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,Α.ΤΟΛΟΥΜΙ,ΕΥΘΥΜΙΟΥ,ΑΓΑΠΗΤΟΣ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΠΑΝΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,Ι.ΤΟΛΟΥΜΙ,ΜΟΥΣΤΕΚΙΑ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...