Σούπερ Παλληνιακός!!! 1-0 την Μάχη Μαραθώνα αντί 5-0 !!! – Τρομερή απόκρουση ο Αραχωβίτης στο 0-0 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σούπερ Παλληνιακός!!! 1-0 την Μάχη Μαραθώνα αντί 5-0 !!! – Τρομερή απόκρουση ο Αραχωβίτης στο 0-0

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 | 11:41 μ.μ.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Παλληνιακός την Κυριακή (29/11) επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι. Η ομάδα της Παλλήνης ίσως στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση, επιβλήθηκε 1-0 της Μάχης Μαραθώνα και βρίσκεται στην 4η θέση ύστερα από 11 αγωνιστικές.

20151129161724(1)

Ο Μαργέτης με εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της Μάχης

Η αναμέτρηση μπορούμε να πούμε πως ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλλον αδικούνται από το 1-0. Όσον αφορά τη Μάχη, από τη μια πλήρωσε τις πολλές απουσίες που είχε και από την άλλη την κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου και την υπερπροσπάθεια για να πάρει την πρόκριση την Τετάρτη απέναντι στον Άγιο Στέφανο. Στο κυριακάτικο ματς, τώρα, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Με σωστή ανάπτυξη προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και έβγαλαν αυτοματισμούς, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Έπεσαν, ωστόσο, πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, με τον Παππά να... κατεβάζει ρολά και να κρατά το μηδέν σε πολλές περιπτώσεις.

Η Μάχη από την μεριά της που ήταν καλά οργανωμένη πίσω, απείλησε μόνο στο 35' όταν σε πλασέ του Μίχα ο Αραχωβίτης με τρομερή επέμβαση έδιωξε τη μπάλα. Μάλιστα ο γκολκίπερ του Παλληνιακού στην υπερπροσπάθεια που έκανε για να οριζοντιωθεί και να απομακρύνει τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Τζεμπελίκο. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός ήταν ακόμα πιο επιθετικός και βρήκε το γκολ που αναζητούσε στο 57': Ο Κοβάνης σέντραρε και ο Μαργέτης με εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Παππά για το 1-0. Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα και Γιώργου Φαράκου που ώρες ώρες... έκρυβε τη μπάλα, είχε και τρία δοκάρια με τους Δαραμούσκα, Κούνα και Μουστόγιαννη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δραγάτης, Κυριακόπουλος, Αλεξόπουλου

ΠΑΛΛΗΝΗ:Αραχωβίτης (35' λ.τρ. Τζεμπελίκος), Χρόνης, Κιούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μουστογιάννης, Δαραμούσκας, Μιρτάι (77' Κάππος), Καββαδίας (56' Μαργέτης), Κοβάνης.

ΜΑΧΗ: Παππάς, Παιδής, Τσέλας, Βούσουλας (55' Κοροβέσης), Σωτηριάδης, Καραλής, Γρίβας, Παρούσος,(71' Καχόπουλος) Χατζηεμαννούλ, Μίχας, Παπαδόπουλος (60' Καρακοζίδης).

pamebala.gr

20151129151049(2)

O άτυχος Ηλίας Αραχωβίτης αποχωρεί τραυματίας - υποβασταζόμενος από τον τεχνικό του Παλληνιακού Παναγιώτη Χριστοφιλέα - μετά την τρομερή απόκρουση που έκανε στο 35ο λεπτό και κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας της Παλλήνης. Απόκρουση πολύ σημαντική για την συνέχεια του παιχνιδιού και την νίκη που τελικά ήρθε.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στον ΣΟΥΠΕΡ-ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ και καλή επιστροφή κάτω από τα δοκάρια του Παλληνιακού,

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...