ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ΣΦΗΚΕΣ ] - ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ :0-3 (ΠΑΙΔΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ΣΦΗΚΕΣ ] - ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ :0-3 (ΠΑΙΔΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 | 10:23 π.μ.

Δυνατό τεστ το σημερινό για την ομάδα μας,που μπήκε με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο να παίξει ποδόσφαιρο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Το 10λεπτο κύλισε χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με την ομάδα του Χαλανδρίου να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Η πρώτη σημαντική φάση του παιχνιδιού έγινε από πλευράς γηπεδούχων με το μακρινό σουτ του Γιάννακα (12')που έβγαλε ο Gk με υπερενταση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Για λίγα λεπτά είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ως εκεί,ο Απόλλων πήρε τα ηνία του αγώνα και μας απείλησε ουκ ολίγες φορές.Ο GK μας Λευτάρης Πεϊνιρτζής ήταν σε εξαιρετική μέρα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά καθώς από δικές του μεταβιβασεις ο ταχύτατος Νέστορας δημιουργουσε απειλητικες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.Το πρώτο μέρος τελείωσε 0-0 με τα παιδιά να έχουν χύσει πολύ ιδρώτα.

Στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστες μου πως η εικόνα του παιχνιδιού δείχνει ότι όποιος βάλει πρώτος γκολ θα πάρει και το ματς καθώς η ομάδα που θα το δεχθεί θα καταρρεύσει, και έτσι έγινε. Αν και μπήκαμε πιο δυνατά εμείς ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ(40')και εμείς εξαφανιστηκαμε,περιοριστηκαμε σε παθητικό ρόλο και δεν κάναμε ούτε μια ευκαιρία. Τα δύο γκολ που φάγαμε στο τέλος (56') και (58')πουλώντας φθηνά την μπάλα, δικαιωματικά τα άξιζε η ομάδα από το Χαλάνδρι.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ «Η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι, εμείς για άλλη μια φορά και θέλω να πιστεύω και τελευταία, αδικησαμε τον εαυτό μας.Παιδιά με προσόντα που επιλέγεται να σπαταλατε την ενέργεια σας δημιουργώντας κλίμα παιδικής χαράς και όχι στην δημιουργία μια θαυμαστής ποδοσφαιρικης ομάδας.

Πιστεύω πως όσο πιο νωρίς βγάλεις την ρίζα του " κακού " τόσο γρήγορα ο στόχος σου θα πραγματοποιηθεί,γιαυτό ρωτάω όλες τις σφήκες :

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ Ή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ; Η απόφαση είναι δική σας.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ [ ΣΦΗΚΕΣ ] ( Ιωακειμιδης Νίκος)

ΠΑΖΗΣ,ΟΒΑΡΔΑ,ΜΙΝΚΩΦ,ΓΙΆΝΝΑΚΑΣ,ΜΑΝΟΣ,ΛΕΚΚΑΣ,ΜΠΙΖΑΣ,ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΊΟΥ, ΚΑΡΒΈΛΗΣ, ΝΊΤΣΟΣ, ΚΑΜΙΖΟΥΛΗΣ,ΝΤΖΙΜΆΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΛΈΝΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΝΙΛΑΣ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ,ΝΕΣΤΟΡΑΣ,ΠΑΡΕΝΤΙ,ΠΕΪΝΙΡΤΖΉΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...