SOS!!!! ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΝΤΖΑΣ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

SOS!!!! ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΝΤΖΑΣ !!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 9:48 π.μ.

Την προσόχη στους κατοίκους του Αγ. Νικολαου Καντζας στη Παλλήνη εφιστεί ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Χατζηκωνσταντής Δημήτρης μετά το νέο κρούσμα κλοπής που ηπήρξε χθες.

Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά

"ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20¨00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

4-5 ΤΥΠΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ SKODA ME ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΛΕΜΕΝΟ CITROEN (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ 100 (ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ)

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...