Τα Παιδικά χωριά SOS ζητάνε μανούλες για τα παιδάκια τους! Ποια είναι τα προσόντα; - Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τα Παιδικά χωριά SOS ζητάνε μανούλες για τα παιδάκια τους! Ποια είναι τα προσόντα;

Written By Pallini Press on Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015 | 9:35 π.μ.Τα Παιδικά χωριά SOS στη Βάρη, έχουν ανάγκη από νέες μητέρες που θα...
αγαπήσουν θα αγκαλιάσουν και θα φροντίσουν τις παιδικές ψυχούλες που τόσο το έχουν ανάγκη.

Οι μητέρες στα Χωριά SOS, πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους αλλά θα πρέπει να είναι αφοσιωμένες στο δύσκολο και σημαντικό έργο τους.

Μάθε από το παρακάτω κείμενο περισσότερες πληροφορίες και αν ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε

Οι Μητέρες SOS έχουν υψηλό κίνητρο προσφοράς και ταυτόχρονα διαθέτουν χαρακτηριστικά και ικανότητες για να είναι σε θέση να αναλάβουν τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών που τους έχουν ανατεθεί, ακολουθώντας σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές μεθόδους με την άμεση υποστήριξη του παιδαγωγικού προσωπικού.

Γι’ αυτό το λόγο, η προσωπικότητα, η συναισθηματική ωριμότητα και οι δεξιότητές τους αποτελούν βασικά κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής τους.

Η Μητέρα SOS είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις δικές της ανάγκες, να καλλιεργεί τα ενδιαφέροντά της και να ισορροπεί την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, προκειμένου να εξελίσσεται και η ίδια ως άτομο σε όλα τα επίπεδα.

Η Μητέρα SOS έχει την ικανότητα να δημιουργεί και να διατηρεί θετικές διαπροσωπικές, συνεργατικές και κοινωνικές σχέσεις με διαφορετικές ομάδες και άτομα.

Η καταλληλότητά της γι’ αυτόν το ρόλο κρίνεται με βάση συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης, όπου εκτιμώνται οι συναισθηματικές, νοητικές και οι πρακτικές της ικανότητες μέσα στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και της πρακτικής άσκησης στο χώρο των Παιδικών Χωριών SOS.

Η λειτουργία της Σχολής Μητέρων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν στην ανατροφή των παιδιών, αποτελούν σημαντικά εργαλεία για την υποστήριξη του έργου της.

Τι κάνει η Μητέρα SOS
Η Μητέρα SOS στην καθημερινότητα της ζωής στο Παιδικό Χωριό, ασκεί το ρόλο της στο πλαίσιο της παιδαγωγικής φιλοσοφίας και πρακτικής που υιοθετεί και εφαρμόζει το Σωματείο.

Με βάση αυτές τις αξίες και αρχές, όπως τις διαμόρφωσε ο ιδρυτής των Παιδικών Χωριών SOS Herman Gmeiner, κάθε παιδί μεγαλώνει μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του, βιολογικά ή αδέρφια SOS, σε μια ζεστή οικογένεια, μέσα στο Χωριό, που είναι ανοικτό στην κοινωνία και σε άμεση και ζωντανή αλληλεπίδραση μαζί της.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...