Ξεκούραση τέλος και οι μηχανές ξανά στο on για την Κατερίνα Στεφανίδη, με νέο προπονητή και τριπλό στόχο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ξεκούραση τέλος και οι μηχανές ξανά στο on για την Κατερίνα Στεφανίδη, με νέο προπονητή και τριπλό στόχο

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 | 1:12 π.μ.

Ξεκούραση τέλος και οι μηχανές ξανά στο on για την Κατερίνα Στεφανίδη με τριπλό στόχο, παγκόσμιο κλειστού, ευρωπαϊκό και Ολυμπιακούς Αγώνες. Τρεις μεγάλοι στόχοι για μια σπουδαία αθλήτρια, η οποία ξεκινά μια μία σημαντική αλλαγή!

Η Ελληνίδα επικοντίστρια αφήνει πίσω της την απογοήτευση από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου και αλλάζοντας πολιτεία και προπονητή ξεκινάει δυνατά. Η προετοιμασία της ξεκίνησε πριν λίγες μέρες στο Spire institute στο Οχάιο υπό της οδηγίες του συζύγου της Μίτσελ Κρίερ (φωτογραφία), αντί του Νικ Χάιζονγκ, ενώ το πρόγραμμα μέχρι τον πρώτο στόχο της στον οποίο μάλιστα θα παίζει και εντός έδρας περιλαμβάνει και μια επίσκεψη στην Ελλάδα όπου θα δουλέψει μαζί με τον Βασίλη Μεγαλοικονόμου. Τον προπονητή του Εμμανουέλ Καραλή, το οποίο οδήγησε στην τρίτη θέση στο παγκόσμιο παίδων που έγινε το καλοκαίρι στο Κάλι.

«Θα με προπονεί ο σύζυγος μου από εδώ και πέρα. Αφού ταξιδεύει μαζί μου είναι καλύτερο να είμαι με κάποιον που με ξέρει σαν προπονητής και μπορεί να με βοηθήσει. Σκοπεύουμε να έρθουμε στην Ελλάδα για ένα διάστημα το χειμώνα και μετά πάλι την άνοιξη ώστε να δουλέψω και με τον Βασίλη το Μεγαλοοικονόμου. Θα έρθουμε πρώτα το Δεκέμβρη και μετά θα κάνω κάποιους αγώνες στην Ευρώπη πριν επιστρέψω στην Αμερική το Φεβρουάριο για να έχω αρκετό καιρό να συνηθίσω πάλι την ώρα για το Πόρτλαντ» δήλωσε στο Sportsfeed από την άλλη άκρη του Ατλαντικού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...