ΕΠΣΑΝΑ: Η επιβολή προστίμου στην ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ από την Πειθαρχική Επιτροπή, πριν ακόμη κληθεί σε απολογία, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για περαιτέρω κόντρες! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΠΣΑΝΑ: Η επιβολή προστίμου στην ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ από την Πειθαρχική Επιτροπή, πριν ακόμη κληθεί σε απολογία, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για περαιτέρω κόντρες!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 | 2:29 μ.μ.

Νέο μέτωπο με τα σωματεία άνοιξε η νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, μετά τις έντονες (με όλη την σημασία της λέξης) διαμαρτυρίες του Παλληνιακού για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Μπογιάτι… Η επιβολή προστίμου 100 ευρώ στην ομάδα της Παλλήνης από την Πειθαρχική Επιτροπή, πριν ακόμη κληθεί σε απολογία, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για περαιτέρω κόντρες! Με λίγα λόγια, η Ένωση «χρησιμοποίησε» την Π.Ε. για εκφοβισμό του σωματείου-μέλους της και ο Παλληνιακός προσφεύγει άμεσα στα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας προς δικαίωσή του.

Είναι φανερό ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται κι άλλο αυτή η κατάσταση κακοδιοίκησης και αυταρχισμού στην ΕΠΣΑΝΑ από 3-4 στελέχη μιας διοίκησης υπό ευρεία αμφισβήτηση, που προσπαθεί το τελευταίο 40ήμερο να φέρει «τα πάνω κάτω» και να διαλύσει ό,τι καλό έχει γίνει εδώ και 10 χρόνια!

Η αίτηση των 35 σωματείων για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ακόμη εκκρεμεί ως προς τον ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής της, καθώς η παρούσα διοίκηση κυκλοφορεί (και μάλιστα πιεστικά μεταξύ των παραγόντων) σχετικό έντυπο ανάκλησης της συναίνεσης προς σύγκληση της Συνέλευσης, ώστε να μην ακουστούν οι θέσεις και απόψεις των εμπλεκομένων στον διασυρμό της Ένωσης.

Από την άλλη πλευρά, το περιβάλλον του Γιώργου Παπαμακάριου, διέρρεε ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος ο «αποπεμφθείς» πρόεδρος, με τον τρόπο που το δίδυμο Αποστολίδη-Φλαμπούρη διαχειρίζεται τα τρέχοντα καθημερινά προβλήματα (έκτακτη Γ.Σ., πρωταθλήματα, μικτές, διαιτησία, ταμείο κλπ), ενώ ειδικά η συμπεριφορά προς τον Παλληνιακό, ξέφυγε από κάθε προηγούμενο και δημιούργησε αλυσιδωτές αντιδράσεις μεταξύ των σωματείων-μελών, που δεν αντέχουν άλλο την έλλειψη εύρυθμης λειτουργίας του Δ.Σ. και των οργάνων του!

Είναι χαρακτηριστικές οι καταγγελίες (έχουμε υπ’ όψιν τουλάχιστον 3 συλλόγους που δέχθηκαν σχεδόν εκβιαστικά τηλεφωνήματα για να αναιρέσουν την υπογραφή τους στην αίτηση σύγκλησης Γ.Σ.) προσπάθειας εκφοβισμού από πλευράς μέλους της διοίκησης, με την απειλή της τιμωρίας των ομάδων με διάφορους τρόπους. Είναι μια παλιομοδίτικη πολιτική εκφοβισμού και τρομοκράτησης των σωματείων, που δεν απηχεί πλέον την λογική των νέων παραγόντων, οι οποίοι επιζητούν ανοικτές διαδικασίες, έντιμη διεξαγωγή πρωταθλημάτων και σεβασμό της ιστορίας του κάθε σωματείου-μέλους της ΕΠΣΑΝΑ.

Αναμένοντας τον ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, παρακολουθούμε τους διοικούντες την ΕΠΣΑΝΑ να τρέχουν πανικόβλητοι για ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που οι ίδιοι προκαλούν. Φυσικά, κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτε σωστά…

 

Πηγή http://neaepsana.blogspot.gr/2015/10/blog-post_61.html

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...