ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 | 4:31 μ.μ.

pallinipress

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Ένωσης με εκπροσώπους των ΔΣ των σχολείων της πόλης μας. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν :
1. Απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης του ΔΣ.
2. Η καταγραφή των κενών - ελλείψεων που παρατηρούνται στα σχολεία της πόλης μας στη νέα σχολική χρονιά, παρελήφθησαν τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια και συζητήθηκε ο τρόπος και ο συντονισμός δράσης στο επόμενο διάστημα, μαζί με τα ανώτερα όργανα εκπαιδευτικών και γονέων.
3. Έγινε ενημέρωση-συζήτηση για τις νέες εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης των σχολείων για τις δραστηριότητες των μαθητών από τους Συλλόγους Γονέων.
Επίσης στη σύσκεψη κατατέθηκαν από τα μέλη μας και άλλες ενδιαφέρουσες σκέψεις και προτάσεις τις οποίες θα εξετάσει και θα αξιοποιήσει το ΔΣ.
Στατιστικά εκπροσωπήθηκε το 1/2 των σχολείων του Δήμου μας. Αποτελεί για μας δέσμευση η επανάληψη παρόμοιων συσκέψεων για την καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη μας.

το ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...