Βόλλεϋ: Εξαιρετική αρχή πρωταθλήματος για τις γυναίκες της Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βόλλεϋ: Εξαιρετική αρχή πρωταθλήματος για τις γυναίκες της Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 | 9:30 μ.μ.

Η γυναικεία μας ομάδα μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που τα είχε όλα (δυνατές επιθέσεις και απίστευτες άμυνες και από τις δύο ομάδες), κέρδισε την πολύ δυνατή ομάδα της Πετρούπολης στον πρώτο αγώνα της εφετεινής αγωνιστικής περιόδου με σκορ 3-0 (25-18, 25-20, 25-21), μέσα στην έδρα της.

Η πρεμιέρα είχε και ένα δυσάρεστο γεγονός, δηλαδή τον τραυματισμό - μόλις στην αρχή του β΄ σετ - της κεντρικής μας αθλήτριας Άννας Λάμε στο γόνατο, ο οποίος ελπίζουμε να μην είναι πολύ σοβαρός. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στην αθλήτριά μας και στην ομάδα μας να συνεχίσει την πορεία της με τόσο ωραίο βόλλεϋ όπως έπαιξε χθες.

Η σύνθεση της ομάδας: Σοφία Πολίτη, Νατάσσα Τζίμα, Αλεξία Στάθη, Δήμητρα Καραμπάγια, Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Σίλβια Σκλάβαινα, Άννα Λάμε, Ελεάνα Μπάγια/λ., Χρύσα Γιαννέλου, Ζωή Κατοίκου, Αντιγόνη Μαντοπούλου, Ίρμα Κούρτη/λ., Χριστιάννα Λάιου

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...