Παλληνιακός: Έβαλε δικηγόρο και πάει στην ΕΠΟ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Έβαλε δικηγόρο και πάει στην ΕΠΟ!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 | 3:23 μ.μ.

Η ομάδα της Παλλήνης αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση.

Την Τετάρτη 28/10 είχαμε αποκαλύψει πως οι διοικούντες του Παλληνιακού θα κινηθούν νομικά κατά της ΕΠΣΑΝΑ με αφορμή την τιμωρία τους από την Πειθαρχική Επιτροπή. Το πρώτο βήμα έγινε, με την ομάδα της Παλλήνης να αναθέτει την όλη υπόθεση στον έγκριτο δικηγόρο Αργύρη Λίβα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει το epsananews ο Παλληνιακός θα φτάσει μέχρι την εφέσεων της ΕΠΟ καθώς οι άνθρωποι του σωματείου τονίζουν ''πως γίνεται να δικάζεις κάποιον και να του βάζεις 100 ευρώ πρόστιμο, χωρίς να έχει απολογηθεί;''. Ο κ. Λίβας ήδη φαίνεται να ζήτησε και να πήρε όλα τα στοιχειά και θα ζητήσει αντίγραφο της απόφασης της πειθαρχικής για να την προσβάλει στην εφέσεων της ΕΠΟ.

Πηγή pamebala.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...