Μερτύρης: Αυτή η επαναλαμβανομένη τακτική του Ζούτσου να δηλώνει άγνοια για όλα τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει στον Δήμο κατά καιρούς, δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε την παράταξη του !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Αυτή η επαναλαμβανομένη τακτική του Ζούτσου να δηλώνει άγνοια για όλα τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει στον Δήμο κατά καιρούς, δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε την παράταξη του !!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 | 3:46 μ.μ.

 

«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 13/10/2015

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου του 2015 στο Δημοτικό Κατάστημα του Γέρακα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης με ποικιλία θεμάτων που αφορούν τον Δήμο.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος Μερτύρης πήρε τον λόγο και έθεσε κρίσιμα ερωτήματα στον Δήμαρχο για την υπόθεση που έχει προκύψει και είναι εμπλεκόμενοι ο τέως Αντιδήμαρχος και πρόσφατα παραιτηθέντας από δημοτικός σύμβουλος και η υπάλληλος του ΚΕΠ κα Βεροπούλου.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2013 καθώς κατατέθηκε μήνυση εναντίον τους και μέσα στο 2014 η ανακρίτρια τους κάλεσε για κατάθεση.

Τον ίδιο χρόνο ο κος Ζούτσος, ενώ μεσολάβησαν οι δημοτικές εκλογές, όρισε Αντιδήμαρχο και πρόεδρο Επιτροπής Παραλαβής Έργων τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση πρώην αντιδήμαρχο-δημοτικό σύμβουλο και αναβάθμισε την κα Βεροπούλου σε προϊσταμένη οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, υπογράφοντας μάλιστα και τους ισολογισμούς του Δήμου!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως ο Δήμαρχος προέβη σε τέτοιες κινήσεις και τοποθετούσε σε καίριες θέσεις τους συγκεκριμένους ανθρώπους ενώ εκκρεμούν εις βάρος τους τόσο σοβαρές υποθέσεις.

Ο κος Ζούτσος για μια ακόμη φορά δήλωσε άγνοια, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε το περιστατικό και ότι όλη αυτή η υπόθεση εξελισσόταν χωρίς να έχει την παραμικρή ενημέρωση, πράγμα που είναι αδύνατον να μην έχει ενημερωθεί ο Δήμος για υπάλληλό του, εμπλεκομένη σε υπόθεση. Αυτή η επαναλαμβανομένη τακτική του Ζούτσου να δηλώνει άγνοια για όλα τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει στον Δήμο κατά καιρούς, δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε την παράταξη του και κυρίως ούτε τους δημότες που εκπροσωπεί.

Στην συνέχεια της συνεδρίασης ο συνδυασμός « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» αποχώρησε από τα δυο πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης και κατέθεσε και έγγραφη καταγγελία σχετικά με την διαδικασία που ακολουθείται με την συνεχή ένταξη προς λήψη απόφασης στις συνεδριάσεις του Δ.Σ τα οποία μάλιστα θέματα έρχονται προς συζήτηση χωρίς εισήγηση η με εισήγηση « τελευταίας στιγμής». Ο κος Μερτύρης δήλωσε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία τόσο της Οικονομικής Επιτροπής όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος ο κος Μερτύρης αναφέρθηκε στο Δημαρχείο της Παλλήνης καθώς δαπανήθηκαν 800.000 για την ανακαίνισή του και με τις πρώτες βροχές πλημμύρισε με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές στον χώρο. Ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από τα φύλλα που είχαν μπλοκάρει τις υδρορροές κάτι που δεν δικαιολογεί ούτε τις ζημιές ούτε το ποσό των 800.000 που δαπανήθηκε για την επισκευή του Δημαρχείου.

Τέλος ο κος Ζούτσος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι βγήκε η απόφαση και η REDS θα εκταμιεύσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το πόσο των περίπου 5.000.000 από το ταμείο του Δήμου και με αυτό τον τρόπο προανήγγειλε και τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν στην πορεία για τον Δήμο.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...