Σοβαρό ατύχημα στο Γέρακα σε διασταύρωση καρμανιόλα - Η Δημοτική αρχή αγνοεί τις επιστολές και τις εκκλήσεις των κατοίκων - Γιατί κύριε Ζούτσο μας χαμογελάτε μόνο προεκλογικά; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοβαρό ατύχημα στο Γέρακα σε διασταύρωση καρμανιόλα - Η Δημοτική αρχή αγνοεί τις επιστολές και τις εκκλήσεις των κατοίκων - Γιατί κύριε Ζούτσο μας χαμογελάτε μόνο προεκλογικά;

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 | 9:22 μ.μ.

Από τις 9/12/2014 όπως βλέπετε αγαπημένοι συμπολίτες μας έχει κατατεθεί στο Δημαρχείο Γέρακα γραπτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Αθανάσιο Ζούτσο και κάθε υπεύθυνο με σκοπό την επίλυση του φλέγοντος προβλήματος πολλαπλών σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων με σοβαρούς τραυματισμός στην συμβολή των οδών Ησιόδου(κάθετη της Κλεισθένους κ' Αγίου Νεκταρίου) και Λεωνίδα.

Σήμερα 20/10/2015 άλυτο το πρόβλημα,όπως προβλεπόταν σημειώθηκε και άλλο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ενός άνδρα,ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό και ''καρφώθηκε'' το αυτοκίνητο του στην μάντρα.

Κάθε μήνα,χωρίς υπερβολή έχουμε κι έναν σοβαρά τραυματισμένο άνθρωπο και αυτοκίνητα να ξεφεύγουν της διερχόμενης πορείας τους με κίνδυνο την ζωή ακόμη και των περαστικών.

Γνωρίζετε παρακαλώ.ότι καθημερινά αμέριμνα παιδιά διασχίζουν αυτόν τον δρόμο;για το σχολείο ή και ακόμη για να παίξουν στην παιδική χαρά....Γνωρίζετε ότι στο σημείο με την μάντρα που συνεχώς εκτοξεύονται οχήματα είναι η διάβαση πεζών;

Η άλογη απάντηση ενός κυρίου και μιας κυρίας(ονόματα δεν θα αναφέρω)ήταν ότι έχετε τοποθετήσει σηματοδότες stop και ότι ο δρόμος είναι πολύ μικρός για οποιαδήποτε άλλη εργασία;Δεν είναι στενό η Ησιόδου νομίζω και προφανώς για να διασχίζεται με αυξημένη ταχύτητα από τους διερχόμενους οδηγούς,δεν είναι μικρός....

Παίρνετε καθημερινά ευθύνη για τόσα παιδάκια που περνάνε για το σχολείο και στέκονται στο διαβολικό σημείο.....Και για τους κατοίκους που τρέμουμε πως θα βγούμε έξω μην μας παρασύρει κανένα αυτοκίνητο ή καρφωθεί πάνω μας!

Εάν είναι δυνατόν....Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές σε μία περιοχή γεμάτο παιδιά και ανθρώπους που περπατάνε εν έτη 2015 μετά από πολλαπλά αιτήματα των κατοίκων και υπογραφές.....Μην μας χαμογελάτε μόνο προεκλογικά.....και μην μας θυμηθείτε όταν θα έχουμε νεκρό έξω από το σπίτι μας από δική σας αφέλεια....Μηχανόβιο ή παιδί ή πεζό.Και φυσικά απευθυνόμαστε σε όσους έλαβαν το αίτημα μας ως αστείο και δεν έλαβε ποτέ γνώση μάλλον κάποιος για την επίλυση του υπεύθυνα και σοβαρά!

Κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...