Στον αέρα τα οικογενειακά επιδόματα - Πληροφορίες ότι τα χρήματα πήγαν σε δόση του ΔΝΤ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στον αέρα τα οικογενειακά επιδόματα - Πληροφορίες ότι τα χρήματα πήγαν σε δόση του ΔΝΤ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 | 11:26 π.μ.

Περίπου 600.000 οικογένειες περιμένουν την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα πάρουν τα χρήματα αυτά όσοι τα δικαιούνται.

Η αρχική πληροφόρηση έλεγε πως τα χρήματα θα καταβληθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου, αργότερα κυβερνητικά στελέχη μιλούσαν για τα μέσα Οκτωβρίου, όμως ούτε τότε πιστώθηκαν στους λογαριασμούς. Στη συνέχεια υπήρξε δέσμευση για τις 23 Οκτωβρίου, αλλά τα χρήματα δεν τα είδαν ποτέ μέχρι τώρα οι δικαιούχοι.

Ορισμένες πληροφορίες λένε ότι τα χρήματα που ήταν για τα οικογενειακά επιδόματα κατέληξαν στα ταμεία του ΔΝΤ προκειμένου να αποπληρωθεί μια ακόμα δόση.

Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον θεωρείται βέβαιο ότι η μη καταβολή οφείλεται σε έλλειψη χρημάτων στα κρατικά ταμεία δεν είναι δυνατό να απαντηθεί με σαφήνεια το ερώτημα πότε τελικά θα γίνουν οι καταβολές.

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...