Απίστευτες καταγγελίες από τον πρόεδρο του Παλληνιακού Βαγγ. Αλμπάνη! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απίστευτες καταγγελίες από τον πρόεδρο του Παλληνιακού Βαγγ. Αλμπάνη!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 | 9:34 μ.μ.

'Τα όσα έγιναν στον Άγιο Στέφανο είναι ντροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο'' τονίζει στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και καταγγέλλει προπηλακισμούς * Τρομερά παράπονα για τη διαιτησία!

Μόνο ήρεμα δεν κύλησαν τα πράγματα στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και τον Παλληνιακό, που βρήκε νικητές τους ''ερυθρόλευκους'' με σκορ 4-2. Ο πρόεδρος του Παλληνιακού Βαγγέλης Αλμπάνης με δήλωση του στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ καταγγέλλει προπηλακισμούς και επιθέσεις που δέχτηκε, ενώ μιλά και για διαιτητικά όργια.

Διαβάστε τη δήλωση του:

«Σήμερα έγιναν όργια στον Άγιο Στέφανο και είναι ντροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις που δέχτηκα εγώ προσωπικά από οπαδούς του Αγίου Στεφάνου; Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου που με έσωσαν από τα χειρότερα! Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έγιναν διαιτητικά όργια: Ο διαιτητής Γαλάνης αποβάλει με δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά, χωρίς λόγο, τον ποδοσφαιριστή μας, ενώ τα δύο γκολ που πετυχαίνει ο αντίπαλος είναι οφ σάιντ. Απίστευτα πράγματα!

Επίσης θέλω να καταγγείλω τα λεγόμενα του προέδρου του Αγίου Στεφάνου κ. Λεπατατζή. ο οποίος μας φώναξε ''αν μπορούσατε να τα κάνατε και εσείς'' αναφερόμενος στα όργια του διαιτητή που του χάρισαν τέτοια νίκη.

Προφανώς πλέον είμαστε στη μαύρη λίστα αυτής της προσωρινής διοίκησης Αποστολίδη, αφού στηρίζουμε ξεκάθαρα τον Παπαμακάριο, ζητώντας και εμείς ΓΣ για να έχουμε εκλογές στην Ένωση. Μας έφαγε η στήριξη στον Παπαμακάριο. Είναι ντροπή τα όσα έγιναν, το ξαναλέω»!

pamebala.gr

 

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες οπάδοι δεν εχει ξαναγίνει αυτό να βρίζουν σπιτια και μανάδες παικτών.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ανώνυμος είπε...

Ουστ κολόβλαχοι από αγιο στεφανο

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε ήρεμα η ομαδα μας ειναι πολυ καλύτερη από αυτούς. Στο 2ο γύρο θα γελάσουν και τα τσιμέντα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...