Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 | 8:24 μ.μ.



Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - που θα φθάσουν έως και τα 9 μποφόρ - προβλέπει, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου (10/10/2015) στα δυτικά και την Κυριακή (11/10/2015) θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα:

Κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων 48 ωρών θα είναι οι βροχές, οι  και οι θυελλώδεις άνεμοι, που κατά τόπους θα φτάσουν στα 9 μποφόρ, τόσο στο Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα, μάλιστα, ευνοούν και τη μεταφορά σκόνηςστα δυτικά και τα νότια.

Η κακοκαιρία, από την οποία αναμένονται επικίνδυνα αλλά όχι ασυνήθιστα φαινόμενα, θα ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου και από τα δυτικά.

Πρώτες περιοχές που θα πληγούν από τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τους  θα είναι τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα αρχίσουν να επεκτείνονται ανατολικότερα.

Έτσι την Κυριακή αναμένεται να επηρεάσουν σχεδόν όλη τη χώρα, από την Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, και πιθανώς πρόσκαιρα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...