Παλλήνη - Μεγάλη προσοχή!!!: Κίνδυνος ατυχήματος με απρόβλεπτες συνέπειες - Ανεύθυνη αντιμετώπιση εκ μέρους της δημοτικής αρχής... (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη - Μεγάλη προσοχή!!!: Κίνδυνος ατυχήματος με απρόβλεπτες συνέπειες - Ανεύθυνη αντιμετώπιση εκ μέρους της δημοτικής αρχής... (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 | 1:26 π.μ.

Τον τελευταίο καιρό οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα σε κάποια σημεία δρόμων στην Δημοτική Ενότητα της Παλλήνης. Συγκεκριμένα, στην οδό Πεντέλης στο τέλος της δομημένης περιοχής,σε ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου, έγινε κατολίσθηση στα πρανή του ρέματος.

Η επισκευή έγινε όπως-όπως με πρόχειρο μπάζωμα, χωρίς υποστηρίγματα η άλλου είδους ασφαλούς αντιμετώπισης του προβλήματος. Οι περίοικοι,οι οποίοι γνωρίζουν από κοντά το πρόβλημα, τονίζουν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το τμήμα αυτό να υποχωρήσει ,κατά τη διέλευση κάποιου μεγάλου οχήματος, με απρόβλεπτες συνέπειες.Μήπως η δημοτική αρχή και οι τεχνικές υπηρεσίες θα έπρεπε να ανησυχήσουν και να αντιδράσουν με πιο υπεύθυνο τρόπο;

http://pa-pallini.blogspot.gr/2015/10/blog-post_30.html

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...