ΣΟΚΑΡΕΙ!!! Αυτό είναι το βίντεο από τον ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ του Κύπριου στη Μύκονο ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΟΚΑΡΕΙ!!! Αυτό είναι το βίντεο από τον ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ του Κύπριου στη Μύκονο ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 | 11:41 μ.μ.

Στη δημοσιότητα ήρθε το αποκαλυπτικό βίντεο… από τον ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου στη Μύκονο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο διαπληκτισμός που είχε με πελάτη του μαγαζιού. Στην αρχή, οι δύο άνδρες συνομιλούν σε έντονο ύφος με τον Βαγγέλη Πέππο να φεύγει και να πηγαίνει στο τραπέζι που καθόταν με τη σύζυγό του.

Ωστόσο στη συνέχεια επιστρέφει και τότε ο άνδρας με τον οποίο είχε τη διαφωνία, τον χτυπά στο πρόσωπο. Ανάμεσα στους δύο άνδρες μπαίνει ένας φίλος του άτυχου Βαγγέλη ενώ την ίδια στιγμή ένας μεγαλόσωμος άνδρας βγάζει και τους δύο έξω προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ωστόσο λίγα λεπτά μετά, ο 31χρονος επιστρέφει στο μαγαζί και χωρίς να το καταλάβει κανείς, χτυπάει στο πρόσωπο τον άνδρα με τον οποίο είχε το διαπληκτισμό στο μπαρ. Τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν καταγραφεί στις κάμερες αλλά από τις μαρτυρίες των ανθρώπων του Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση από τις 6 Σεπτεμβρίου.

makeleio.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...