Ισοπαλία στην Βάρη, ''φωνάζει'' η ΑΕ Γέρακα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ισοπαλία στην Βάρη, ''φωνάζει'' η ΑΕ Γέρακα!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 | 1:32 μ.μ.



Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Φοίβος Βάρης και ΑΕ Γέρακα σ' αυτή την 2η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΑΝΑ, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και με στόχο να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Κάτι που έγινε στο 20', όταν βγήκαν ιδανικά στην κόντρα και άνοιξαν το σκορ για το 1-0. 

 

Ο Γέρακας από εκεί και πέρα κυριάρχησε και πίεζε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ένα... τσουβάλι ευκαιρίες μέχρι να φτάσουμε στο 75', όταν ο Δελάρδας με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ Γαμπιεράκη για το 1-1.

 

Η ΑΕ Γέρακα πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο τέταρτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 1-1 να είναι τελικό σκορ. Η ομάδα των ''ασπρόμαυρων'' πάντως εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, με κυριότερη φάση το ακυρωθέν γκολ -για οφ σάιντ- που υπέδειξε ο επόπτης Μπάλλης. Τέλος να σημειώσουμε πως ο διαιτητής Μαργαρίτης απέβαλε στο 84' από τον πάγκο τον έναν εκ των δύο προπονητών της ΑΕ Γέρακα Θανάση Σαβούρδο, λόγω διαμαρτυριών.

 

Διαιτητές: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Δ., ΠΕΡΔΙΚΗΣ Ι., ΜΠΑΛΗΣ Π.

(Παρατηρητής: ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ)

Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Γαμπιεράκης, Χαστάς (50' Αραμπατζής), Παρόλας, Μηλιαράκης, Κόλπαρος, Σώκος, Θεωδοσιάδης, Αγάλου, Οσια, Μπερδούσης (75' Χαλβαντζής), Μαντάς (58' Μπεκιάρης).

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Βηταλιώτης, Ανδριώτης, Ζούρας, Καρλατήρας, Καραγεώργος, Σαριδάκης (46' Τσιροζίδης), Μίαρης (46' Τσουράκης), Δελάρδας, Βλαχιώτης (67' Χριστοφυλόπουλος), Τοσσουνιάν, Δημητριάδης.


Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...