Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Άνευ αγώνα στην επόμενη φάση ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ–ΔΕΙΤΕ όλα τα ζευγάρια της β' φάσης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Άνευ αγώνα στην επόμενη φάση ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ–ΔΕΙΤΕ όλα τα ζευγάρια της β' φάσης

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 9:53 π.μ.

IMG_3123[3]

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/10) πραγματοποιήθηκε στο «Γι’ Αλλού Club» στα Σπάτα η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Το ζευγάρι που ξεχωρίζει σαφώς είναι το γειτονικό ντέρμπι του Ολυμπιακού Λαυρίου με τον Κεραυνό, ενώ οι αναμετρήσεις που είναι νοκ-άουτ, θα διεξαχθούν είτε την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου είτε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

***Να σημειώσουμε πως οι παρακάτω ομάδες περνούν στην επόμενη φάση δίχως αγώνα: Κουβαράς, ΑΟ Άρτεμις, Καλύβια, Σαρωνικός, Μαρκό, Κρυονέρι, Σταμάτα, Θύελλα Ραφήνας, Παλληνιακός, Ατλαντίδα, Α.Ο. Κορωπίου, ΑΠΕ Λαυρεωτική.

Τα ζευγάρια της β' φάσης είναι:

Ολυμπιακός Λαυρίου – Κεραυνός Κερατέας

Βουλιαγμένη – Άρης Βούλας

Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου – Νικηφόρος

ΠΑΣ Ωρωπός – Δόξα Κορωπίου

ΑΟ Αυλώνος – Νικολακάκης

Αχαρναϊκός - Αχιλέας Κάτω Αχαρνών

Μάχη Μαραθώνα – Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου

Εθνικός Νέας Μάκρης – Αήττητος Σπατών

Δόξας Αγίας Άννας – Θησέας Νέας Μάκρης

Πρωτέας – Τριγλία Ραφήνας

Άνοιξη – Γλυκά Νερά

Αστέρας Μενιδίου – Αστέρας Βάρης

Πηγή: pamebala

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...