Τραγωδία: Πέθανε μόλις γέννησε το δεύτερο παιδί της Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τραγωδία: Πέθανε μόλις γέννησε το δεύτερο παιδί της

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 | 12:32 π.μ.

dakrua603_221389161

Μοιραία, για μία 36χρονη γυναίκα, στάθηκε η γέννηση του δεύτερου παιδιού, καθώς λίγο μετά τον τοκετό, νωρίς το πρωί έχασε την ζωή της.
Συγκεκριμενα η άτυχη γυναίκα από την Θεσπρωτία, μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της σε ιδιωτική κλινική των Ιωαννίνων, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με αιμορραγία και άλλες επιπλοκές. Οι γιατροί, έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στην ζωή, όμως ήταν πολύ αργά. Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε η οικογένεια της άτυχης 36χρονης, θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου της.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...