Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας του Παλληνιακού μας!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας του Παλληνιακού μας!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 | 8:49 μ.μ.

Το πληρέστατο ρόστερ σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα είναι δύο δυνατά χαρτιά για την ομάδα της Παλλήνης...

Έχουμε γράψει επανειλημμένως για την ευλογία του Παλληνιακού να διαθέτει φέτος μια πανίσχυση διοίκηση υπό την προεδρία του Βαγγέλη Αλμπάνη, ένα εξαιρετικό δίδυμο προπονητών (Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργο Φαράκο) αλλά και ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ποιότητα.

Όλα αυτά πράγματι είναι η βάση για να ξεκινήσεις να χτίζεις το οικοδόμημα μιας ομάδας σε ισχυρές και στέρεες βάσεις...

Υπάρχουν ωστόσο και ορισμένες... λεπτομέρειες που δείχνουν πως ο Παλληνιακός, μέχρι τώρα τουλάχιστον, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πάνω απ' όλα στον σύλλογο της Παλλήνης υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, το οποίο διατηρήται παρά το γεγονός πως ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας μένουν εκτός αποστολής τη μια εβδομάδα και την άλλη ξεκινάνε βασικοί!

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα μέχρι τώρα που συνέβη το παραπάνω. Κι όμως, ακόμα και εκείνοι που χάνουν τη θέση τους στην ενδεκάδα (ή και στην 18άδα) γνωρίζουν καλά πως στο επόμενο ματς ίσως κληθούν να βοηθήσουν...

Με λίγα λόγια στον Παλληνιακό φέτος δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, με τους Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργο Φαράκο κάθε εβδομάδα να έχουν το δύσκολο έργο της επιλογής των 18 πιο φορμαρισμένων ποδοσφαιριστών.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και εκείνοι οι παίκτες που μένουν εκτός αποστολής όχι μόνο είναι κοντά στην ομάδα αλλά ζουν τους αγώνες σαν να είναι εκείνοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χαίρονται διπλά τις επιτυχίες.

Αρκεί μια βόλτα στο γήπεδο της Παλλήνης για να διαπιστώσει κάποιος τα παραπάνω και να καταλάβει πως στον σύλλογο έχουν βρει τη συνταγή που θα φέρει την επιτυχία...

Πηγή pamebala


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ–ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-2 [ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ]

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...