Πρόκριση μέσα στην Παιανία η Ατλαντίδα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόκριση μέσα στην Παιανία η Ατλαντίδα!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 | 1:05 π.μ.

Με διπλό πρόκρισης έφυγε ο Α.Ο. Ατλαντίς Ανθούσας από την Παιανία την Τετάρτη (30/9). Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (κυρίως) στο πρώτο 45λεπτο, επικράτησε 1-2 του Παμπαιανικού και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, πέρασε στον επόμενο γύρο.

Η ποιότητα που έχει στο ρόστερ της η Ατλαντίδα φάνηκε από νωρίς, καθώς στο 17' ο Χρυσάφης με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Λάσα έκανε το γύρισμα και ο Καγιάς με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2. Στο φινάλε του α' μέρους οι φιλοξενούμενοι που κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο είχαν και δοκάρι με νέο φάουλ το Χρυσάφη!

Στην επανάληψη, όπως ήταν φυσικό, ο ΑΟ Ατλαντίς έχοντας το 0-2, έριξε ρυθμούς και έδωσε την ευκαιρία στον Παμπαιανικό να μειώσει σε 1-2 (50'), το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η Ατλαντίδα κρατά από την συγκεκριμένη αναμέτρηση την πρόκριση, την εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές στο πρώτο ημίχρονο και πλέον κοιτά το επόμενο ματς, που είναι για το πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Μενιδίου.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος Α., Πολυχρονιάδης Π., Βλαχόπουλος Α.

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σούλος )

(Παρατηρητής: Πέππας Ιωάννης)

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Hoxhaj, Μπρέγιαννης, Κατσίμπρας , Κοτροζίνης (86' Πετρόπουλος), Παπασωτηρίου, Κόμπλιας, Κοτσώνης (46' Λαγός), Παρθένης (69' Κτίστης), Λόκου, Τσιγάρας, Λαλαούνης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσούνης, Κάκαρης, Πάσσαρης, Παππάς (80' Στασινόπουλος), Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Μπρέγκου (74' Φώσκολος), Καγιάς, Χρυσάφης, Λάσα (86' Τσιαδήμας).

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...