Ασταμάτητα δείχνουν ότι είναι τα Γεράκια φέτος, ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ - Α.Ο ΠΡΩΤΕΑ 82 - 65 και.....5 νίκες σε 5 αγώνες!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ασταμάτητα δείχνουν ότι είναι τα Γεράκια φέτος, ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ - Α.Ο ΠΡΩΤΕΑ 82 - 65 και.....5 νίκες σε 5 αγώνες!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 | 3:39 μ.μ.

Ασταμάτητα δείχνουν ότι είναι τα Γεράκια φέτος, τα οποία μάλλον..... βρίσκονται σε ελεύθερη πτήση!!!!!!!!!!!!!

ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ - Α.Ο ΠΡΩΤΕΑ 82 - 65 και.....5 νίκες σε 5 αγώνες!!!!!

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό τους για άλλη μια φορά, οι Γερακιώτες κατάφεραν να κάνουν το 5 στα 5 χθες βράδυ, αφού το κατ' ευφημισμόν ντέρμπι με την ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ εξελίχθηκε σε παιχνίδι με ένα αφεντικό.

Τα παιδιά του Γέρακα, ξεκίνησαν αναγνωριστικά τον αγώνα όπως άλλωστε συνηθίζουν, έχοντας όμως πάντα το πάνω χέρι στο σκορ. Το σκορ του πρώτου δεκάλεπτου (17-10) δεν ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα και δεν έστειλε στον κόσμο που παρακολουθούσε από τις εξέδρες, κανένα μήνυμα για το τι θα γινόταν στην συνέχεια.

Στα ίδια επίπεδα και το δεύτερο δεκάλεπτο που οι παίκτες του Γέρακα με την σιγουριά του "αφεντικού" κράτησαν πολύ εύκολα την ίδια διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 37-30, δίνοντας παράλληλα το δικαίωμα στους παίκτες του ΠΡΩΤΕΑ να βγάλουν πάθος και να πιστέψουν ότι μπορούσαν να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου όμως, φαίνεται πως τα "Γεράκια", δεν είδαν με καλό μάτι το πάθος των αντιπάλων κι έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν τα πράγματα πολύ γρήγορα.....Έτσι μπήκαν στο τρίτο δεκάλεπτο και με "ελεύθερη πτήση" και απίστευτο πάθος, το οποίο φαινόταν στα πρόσωπά τους, έκαναν ένα 30-16 και εκτίναξαν την διαφορά στο 67-46 κλείνοντας έτσι την τρίτη περίοδο και κόβοντας ταυτόχρονα τα φτερά των αντιπάλων.

Τυπική διαδικασία φυσικά γι αυτούς η τέταρτη περίοδος, που έχοντας το πάνω χέρι σε όλο τον αγώνα τελείωσαν την βραδιά χειροκροτούμενοι από τους ευχαριστημένους φιλάθλους, με τελικό σκορ 82-65.

Το Δ.Σ του Σωματείου ευχαριστεί τους φιλάθλους που καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και δεν θα κουραστεί να δίνει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για το όμορφο θέαμα που παρουσιάζουν!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...