Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην ΟΓΔΟΗ (8η) θέση σε Πανελλήνιο Επίπεδο ο «ΑΜΕΙΝΙΑΣ» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην ΟΓΔΟΗ (8η) θέση σε Πανελλήνιο Επίπεδο ο «ΑΜΕΙΝΙΑΣ»

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 | 1:52 π.μ.

Αμεινίας 2

Αξιολόγηση Σωματείων Στίβου 2015

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ήρθε η επίσημη δημοσίευση από τον ΣΕΓΑΣ της αξιολόγησης των σωματείων Στίβου για το 2015, στην οποία ο «ΑΜΕΙΝΙΑΣ», μεταξύ 297 σωματείων,

κατατάσσεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην ΟΓΔΟΗ (8η) θέση σε Πανελλήνιο Επίπεδο.

Η φετινή παρουσία, αλλά και γενικότερα η πορεία του σωματείου μας τα τελευταία χρόνια, αφού πλησιάζει σταθερά στην κορυφή, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς αθλητών και αθλητριών, προπονητών καθώς και της υποστήριξης των φίλων του, κατατάσσοντας τον πλέον στα μεγάλα αθλητικά σωματεία στίβου της χώρας, αν και μετρά μόλις είκοσι χρόνια αγώνων.

Συγχαρητήρια! σε όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτό!

Ευχόμαστε στη νέα αθλητική χρονιά που διανύουμε υγεία, ώστε με πίστη και θέληση στην προπόνηση, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να έχουν και πάλι ισάξια των ικανοτήτων τους αξιολόγηση, που θα φέρει, αν όχι την άνοδο ακόμη ψηλότερα, τη σταθεροποίηση του «ΑΜΕΙΝΙΑ» στη δεκάδα πανελληνίως!

Magical Snap - 2015.10.25 01.52 - 001

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...