ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 | 3:08 μ.μ.

7ονηπιαγωγειοπαλληνης

7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης
Παλλήνη, 15/10/2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, ίσως δεν φτάνει και είναι λίγο, για την τεράστια προσπάθεια που δόθηκε στις αρχές Σεπτέμβρη, από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και από γονείς, για τη μετακόμιση του ογκωδέστατου υλικοτεχνικού και παιδαγωγικού υλικού του Νηπιαγωγείου μας, στο νέο χώρο στέγασής του.

Ιδιαίτερα, στους γονείς εκείνους που βοήθησαν και με την έμπρακτη υποστήριξή τους, μοιράστηκαν τον κόπο, την κούραση και τα συναισθήματα χαράς, που προκύπτουν από την εθελοντική συμμετοχή στην πράξη:

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Παναγιώτη Μπίμπα, που παρά τις δύσκολες στιγμές πένθους της οικογένειάς του, ήταν παρών, αλλά και το Γενικό Γραμματέα κ.Πάρι Τσιριγώτη, που επιμερίσθηκε το μεγαλύτερο βάρος της οργάνωσης της μετακόμισης και των δύο σχολικών μονάδων, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, τη σύζυγό του κ. Αριστέα Κατσαρού, την κ.Σοφία Κατσέλη-Μπότου και την κ. Γωγώ Κουτσομανιώτη, σύζυγο του κ. Βίκτωρα Παναγιωτακόπουλου.

Επίσης, τον κ. Σταύρο Οικονομόπουλο, «μεγάλο ευεργέτη» του Νηπιαγωγείου μας, που συνεχίζει να μας συγκινεί, δηλώνοντας παρών και βοηθώντας σε κάθε μας ανάγκη, ο οποίος με τη συνδρομή φορτηγού του Δήμου Παλλήνης, μετέφερε επί μία εβδομάδα το σύνολο των επίπλων, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου και τον κ. Χρίστο Κωνσταντινέσκου, που ανέλαβε όλες τις εργασίες επανατοποθέτησης αντικειμένων και τα τρυπήματα, καθώς και τη σύζυγό του κ. Αργυρώ Καπετανάκη, που ανέλαβε τις κουρτίνες και την τοποθέτησή τους στο χώρο του WC του Νηπιαγωγείου.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ, τους γονείς του Νηπιαγωγείου: τον κ.Βουτούρα Δημήτρη, που διέθεσε φορτηγό της επιχείρησής του για τη μεταφορά του κύριου όγκου των επίπλων και υλικών του νηπιαγωγείου, καθώς και τον κ.Θωμαΐδη Θεοχάρη, την κ. Ευαγγελία Δαλάκα-Θωμαΐδου, την κ. Ειρήνη Ζουγανέλη-Βουτούρα, την κ. Σταυρούλα Πύρρου-Γούλα και τον κ. Οδυσσέα Μολφέση, που συμπαραστάθηκαν στη μεταφορά επίπλων, παιχνιδιών και αντικειμένων του Νηπιαγωγείου.

Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς κ. Μενέλαο Ρεϊζίδη και κ. Σοφία Μυρισιώτη, που ανέλαβαν δωρεάν τον καθαρισμό των χαλιών του Νηπιαγωγείου, από την επιχείρησή τους, δίνοντας οικονομική ανάσα στο σχολείο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους ολόψυχα. Για τη χαρά, να μοιραστείτε από τον κόπο της δουλειάς!

Είμαστε περήφανοι που σας έχουμε κοντά μας!

Για το 7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης

Η Αν. Προϊσταμένη
Ραϊσάκη Ειρήνη
Νηπιαγωγός

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...