5.000 παιδιά από δήμους της Ανατολικής Αττικής θα βρίσκονται στην Εκκίνηση Μαραθωνίου !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

5.000 παιδιά από δήμους της Ανατολικής Αττικής θα βρίσκονται στην Εκκίνηση Μαραθωνίου !!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 | 1:28 μ.μ.


Περίπου 5.000 παιδιά αναμένεται να μετάσχουν και φέτος στους αγώνες 1.200 μ. Εθνική Τράπεζα, τον αγώνα Special...Olympics αλλά και τους παράλληλους αγώνες που θα γίνουν στις 8 Νοεμβρίου στη μαραθώνια διαδρομή, στο πλαίσιο του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Συνολικά, σε επτά δήμους 3.500 παιδιά θα τρέξουν αποστάσεις που ποικίλουν, από 350 μ. έως και 1.000 μ., δίνοντας το δικό τους παλμό στη μεγάλη γιορτή εκείνης της ημέρας. Στους δήμους Μαραθώνας/ Νέας Μάκρης, Ραφήνας/ Πικερμίου, Σπάτων, Παλλήνης, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Φιλοθέης/ Ψυχικού, τα παιδιά θα βρεθούν στη μαραθώνια διαδρομή το πρωί της 8ης Νοεμβρίου.

Και ποιος ξέρει, ίσως σε λίγα χρόνια κάποια από αυτά τα παιδιά, που θα έχουν πάρει από νωρίς το… βάπτισμα του πυρός, ίσως να είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα ξεκινούν από τον τύμβο του Μαραθώνα με όνειρο να φτάσουν στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, σε μία μελλοντική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός των μικρών παιδιών θα δώσει ξεχωριστό κλίμα στη γιορτή και γύρω από το Καλλιμάρμαρο. Παράλληλα με τους άλλους αγώνες των… μεγάλων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου, υπάρχει και το ραντεβού των μικρών, αφού διεξάγεται ο αγώνας παιδιών 1.200 μ. Εθνική Τράπεζα και ο αγώνας Special Olympics.

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...