Υπό κατάληψη όλα τα δημαρχεία στις 4 Νοέμβρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Υπό κατάληψη όλα τα δημαρχεία στις 4 Νοέμβρη

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 | 2:25 μ.μ.

Πανελλαδική μέρα κατάληψης όλων των δημαρχείων όρισε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατά των μέτρων του μνημονίου, που στοχεύουν «στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, την διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την περικοπή των συντάξεων, στη πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την φοροεπιδρομή».

Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας η κατάληψη, που θα γίνει από τις 10:00-13:00, θα αφορά και άλλες υπηρεσίες των ΟΤΑ, όπως τα γκαράζ, τα ΚΑΠΗ, τους παιδικούς σταθμούς.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει και στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...