Έντονη αντίδραση και καταγγελία από γονέα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, κατά της διευθύντριας του σχολείου!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έντονη αντίδραση και καταγγελία από γονέα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, κατά της διευθύντριας του σχολείου!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 | 11:24 μ.μ.

 

Με σχόλιο στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS γονέας μαθητή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα αντιδρά έντονα και καταγγέλει την διευθύντρια του σχολείου για την απόφασή της να μην ενημερώσει γονείς μαθητών σχετικά με την εκδήλωση βράβευσης των παιδιών τους - τα οποία αρίστευσαν στον διαγωνισμό των μαθηματικών ο οποίος έγινε την Άνοιξη - που έγινε το Σάββατο 17.10.2015 από την μαθηματική εταιρία στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο με αποτέλεσμα να μην παραβρευθεί κανένας γονέας και μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.

Δείτε αναλυτικά το σχόλιο του γονέα και φυσικά αναμένουμε την απάντηση της διευθύντριας του σχολείου. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

"Καλημέρα σε όλους φοβάμαι όμως ότι για κάποιους δεν θα είναι καλή. Η ξεφτίλα του σχολείου μας σε όλο το μεγαλείο. Σήμερα (17.10.2015) στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο έγινε η βράβευση των παιδιών από την μαθηματική εταιρία τα οποία αρίστευσαν στον διαγωνισμό των μαθηματικών ο οποίος έγινε την Άνοιξη.

Από το σχολείο μας τα 5 παιδάκια τα οποία είχαν αριστεύσει απουσίαζαν από την απονομή -το μοναδικό σχολείο 4ο του Γέρακα το οποίο απουσίαζε από την γιορτή-γιατί η διευθύντριά μας ,η οποία είχε ενημερωθεί θεώρησε το γεγονός ασήμαντο να μας ενημερώσει για να παραβρεθούμε στην απονομή, για μία επιβράβευση των παιδιών. Αν ήταν όμως το δικό της παιδί η συμπεριφορά της θα ήταν η ίδια?

Να είστε σίγουροι όμως ότι το θέμα δεν θα το αφήσω να μείνει έτσι.

Δεν γνωρίζω αν και ο σύλλογος το ήξερε γιατί αν το ήξερε θα αναλάβει και αυτός τις ευθύνες του από Δευτέρα."

Θάνος Λιμπεράτος

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...