ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 42 - 37 (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 42 - 37 (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 | 10:25 μ.μ.

Τρελά πανηγύρια για τα αγόρια μας σήμερα, αλλά και για τους γονείς τους στις εξέδρες, αφού κατάφεραν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τους, να κλέψουν την νίκη από τα αγόρια του Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο τέταρτο δεκάλεπτο και να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους νικηφόρα.

Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, με χωρίς πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και βρίσκοντας πίσω τους πιτσιρικάδες μας μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, οι μικροί μας φαίνεται πως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα....... Έτσι μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο και με περίσσιο θράσος, αλλά με πάθος και πιστεύοντας στις δυνάμεις τους, έκαναν ένα 15-05 εναντίον των αντιπάλων τους και πανηγύρισαν με τους γονείς τους και τον προπονητή τους, την πρώτη τους νίκη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στον προπονητή τους για την μεγάλη νίκη.......Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια. Το μέλλον είναι όλο δικό τους!!!!!!!!!!!

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 42 - 37

(σκορ δεκαλέπτων 5-10 10-08 12-14 15-5)

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...