«Σικάγο γίναμε!» - Με... αυτοκίνητο που έκλεψαν από τον Γέρακα ρήμαξαν την Παλλήνη!!! 4 κλοπές επιχειρήσεων και 3 αυτοκινήτων σε μία νύκτα!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Σικάγο γίναμε!» - Με... αυτοκίνητο που έκλεψαν από τον Γέρακα ρήμαξαν την Παλλήνη!!! 4 κλοπές επιχειρήσεων και 3 αυτοκινήτων σε μία νύκτα!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 | 11:02 μ.μ.

pallinipress

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΑΛΛΗΝΗPRESS  άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες με αυτοκίνητο που έκλεψαν από τον Γέρακα, έσπασαν την τζαμαρία – με το αυτοκίνητο - και μπούκαραν στις 3:30 τα ξημερώματα σήμερα, σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ επί της οδού Λεονταρίου στη Κάντζα Παλλήνης.Οι δράστες δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν αλλά οι καταστροφές που έκαναν ήταν μεγάλες.

Οι ίδιοι δράστες με την ίδια μέθοδο (σπάζοντας τις τζαμαρίες με το κλεμμένο όχημα) μπούκαραν σε άλλες 2 επιχειρήσεις επί της Λ. ΣΠΑΤΩΝ στη Παλλήνη και πιο συγκεκριμένα σε ένα φούρνο και ένα pet shop όπου αφαίρεσαν τις ταμειακές μηχανές με και εξαφανίστηκαν.

Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί κατά την διάρκεια της νύκτας από τον Γέρακα την ώρα που ο ιδιοκτήτης του κοιμόταν, βρέθηκε στη Παιανία.

Κλοπή είχαμε επίσης σε κατάστημα με είδη θέρμανσης επί της Λ. Μαραθώνος όπου εκεί άγνωστοι αφαίρεσαν 2 σόμπες.

Είχαμε επίσης άλλες 2 κλοπές αυτοκινήτων μία στο Πανόραμα Παλλήνης και μία στη Κάντζα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε είχαν διατεθεί, στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, ενόψει της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στην Αθήνα και δεν υπήρχε επαρκής φύλαξη της πόλης μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...