Το 2ο Λύκειο Γέρακα δίπλα στους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το 2ο Λύκειο Γέρακα δίπλα στους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 8:48 μ.μ.

Magical Snap - 2015.10.08 20.47 - 002

Μαθητές και καθηγητές του 2ου Λυκείου Γέρακα ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ε' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών υγιεινής ως έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του σχολείου:

«Πρέπει να καταλάβεις ότι κανένας δε βάζει τα παιδιά του σε μια βάρκα εκτός αν το νερό είναι πιο ασφαλές από την ξηρά κανένας δεν καίει τις παλάμες του κάτω από τρένα,  ανάμεσα από βαγόνια κανένας δεν περνά μέρες και νύχτες στο στομάχι ενός φορτηγού τρώγοντας εφημερίδες εκτός αν τα χιλιόμετρα που ταξιδεύει σημαίνουν κάτι παραπάνω από ένα ταξίδι
(Ουαρσάν Σάιρ γεννήθηκε στην Κένυα και μεγάλωσε στην Αγγλία.)
Μαθητές και καθηγητές του 2ου Λυκείου Γέρακα ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ε' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, σαμπουάν για ψείρες, πάνες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες) καθώς και τη συγκέντρωση ρουχισμού ( μπουφάν, αδιάβροχα, παπούτσια, κάλτσες, υπνόσακους) ως έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.
Το πρωί της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου 2015, στη βιβλιοθήκη του σχολείου κατέφθασαν πολλές σακκούλες, προσφορά για τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε ανάγκη

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα
για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

Magical Snap - 2015.10.08 20.46 - 001

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καταλάβεις ότι όταν το παιδί σου πεινάει δεν το παρατάς για να ταΐσεις τα παιδιά της γειτονιάς.
Λύση στο πρόβλημα των προσφύγων δεν είναι να τους εξασφαλίσουμε για 2 μέρες φαγητό και προστασία. Τα ημίμετρα για ακόμα μια φορά δίνουν «λύσεις» σε τούτη την Χώρα, στηριγμένα πάντα σε έναν απαίδευτο λαό που κατευθύνεται από ανεπαρκείς πολιτικούς, εκπαιδευτικούς κλπ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...