Μαγική Πόλη, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, ώρα 21:00 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μαγική Πόλη, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, ώρα 21:00

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 | 11:44 π.μ.

Στην προβολή θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης της ταινίας

Νίκος Κούνδουρος


Υπόθεση

Η ιστορία ενός νεαρού φορτηγατζή που στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τη φτώχεια θα μπλέξει με μια συμμορία, μέσω της οποίας, έναντι αδρής αμοιβής, θα αναλάβει να βοηθήσει στη μεταφορά ενός φορτίου ναρκωτικών.

Λίγα Λόγια

Ελληνική ταινία του 1954 που διαρκεί 80 λεπτά.

Η Αθήνα των λαϊκών συνοικιών του 1950, των λούνα παρκ, των νταήδων, των κοριτσιών που κάνουν όνειρα, της αλληλεγγύης των απλών ανθρώπων. Επηρεασμένη άμεσα από το κίνημα του νεορεαλισμού, η «Μαγική Πόλη» έφερε μια νέα πνοή στον ελληνικό κινηματογράφο. Υπέροχη μουσική επένδυση από τον Μάνο Χατζιδάκι και κινηματογραφικό ντεμπούτο τόσο του Θανάση Βέγγου όσο και του σκηνοθέτη Νίκου Κόνδουρου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία : Νίκος Κούνδουρος

Σενάριο : Μαργαρίτα Λυμπεράκη

Πρωταγωνιστές : Γιώργος Φούντας, Μαργαρίτα Παπαγεωργίου, Στέφανος Στρατηγός, Μάνος Κατράκης, Μίμης Φωτόπουλος, Θανάσης Βέγγος, Ανδρέας Ντούζος

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...