Αμερικάνικη πρεμιέρα για την Ελεάννα Κουτσουβέλη – Κατέκτησε την 2η θέση σε αγώνα σκυταλοδρομίας !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αμερικάνικη πρεμιέρα για την Ελεάννα Κουτσουβέλη – Κατέκτησε την 2η θέση σε αγώνα σκυταλοδρομίας !!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 | 10:45 μ.μ.

152-e1443902347788

Από τις σκυταλοδρομίες του Νορθ Τέξας ξεκίνησε τη σεζόν η Ελεάννα Κουτσουβέλη η οποία από τον Αύγουστο έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ και τον πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Η 19χρονη Ελληνίδα κολυμβήτρια, αγωνίστηκε με την ομάδα των Κούγκαρς στη σκυταλοδρόμια 300 γιάρδων ύπτιο. Με τις συναθλήτριες της, Τζάσμιν Γουίλιαμς και Ντοροτέα Μπέντντζανεκ τερμάτισαν δεύτερες με χρόνο 2:53.31. Το τρίδυμο των Κούγκαρς βρέθηκε, 0,49 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από την ομάδα του Νορθ Τέξας.

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΑΝΝΑ - Η Ελεάννα Κουτσουβέλη, αθλήτρια κολύμβησης του Νηρέα Γέρακα, έγινε δεκτή με πλήρη αθλητική υποτροφία από Πανεπιστήμιο του Χιούστον!!!
ΕΛΕΑΝΝΑ_ΠΑΛΛΗΝΗPRESS

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...