ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ -ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 2-0 (JUNIOR) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ -ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 2-0 (JUNIOR)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 | 9:08 μ.μ.

Το πάνω χέρι στο παιχνίδι από τις πρώτες στιγμές πήρε ο Παλληνιακός καθώς στο (2') πέτυχε γκολ ύστερα από ασθενή απομάκρυνση του τερματοφυλακα και προβολή μέσα στη μικρή περιοχή τουΤσακιρόπουλου.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ιδανική, με πίεση ψηλά, αρκετά κλεψιματα και την κατοχή της μπάλας την περισσότερη ώρα στα πόδια των κιτρινόμαυρων της Παλλήνης.

Η τεράστια λαχτάρα των παιδιών του Παλληνιακού να αποδείξουν την αξία τους δημιούργησε ένα τυφώνα ευκαιριών μπροστά στην εστία του αντίπαλου GK με κυριότερες το δοκάρι του Ντελλή στο(15')και φυσικά το γκολ του Κεφαλά (23')με πλασεδακι από κοντά μετά από το ριμπάουντ σε νέο δοκάρι του Ντελλή.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με το ενδιαφέρον να παραμένει στην περιοχή του Αρη αλλά πάρα την προϋποθέσεις για να διευρύνει το σκορ η ομάδα μας ήταν απροσεχτη στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σημερινή εμφάνιση των παιδιών, προσπάθησαν να παίξουν απλό ποδόσφαιρο, έβγαλαν πάθος σε κάθε μονομαχία, κρατούσαν με συγκέντρωση τις θέσεις τους,έβαλαν φαντασία στο παιχνίδι τους και έδειχναν ομάδα με αρχή, μέση και τέλος.

Συγχαρητήρια για την νίκη αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμαστε και να ξεχνάμε πως μόνο με την δουλειά στην προπόνηση θα βελτιωθουμε και κάποια στιγμή να φτάσουμε το καλύτερο της απόδοσης μας.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ( ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ)

ΡΕΤΣΙΝΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΔΕΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΤΖΙΛΑΙΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΝΤΕΛΛΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...