Μεγάλη κίνηση ΑΓΑΠΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα - Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη κίνηση ΑΓΑΠΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα - Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον...

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 | 11:05 μ.μ.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!!

Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.....

Όμως εκεί έξω μην ξεχνάμε είναι και παιδιά,

Παιδιά σαν τα δικά μας που αυτά σίγουρα δεν φταίνε σε τίποτα!!!!!

Δείξτε την αγάπη σας!!!!!


κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

 

 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλές οι κινήσεις αυτές αλλά πρώτα να κοιτάξουμε τους Έλληνες που υποφέρουν (τα χειρότερα είναι μπροστά…). Τα ιδρύματα είναι γεμάτα, με τεράστιες ανάγκες και δεν ασχολείται κανείς. Η ανθρωπιά και το φιλότιμο είναι χαρακτηριστικά των Ελλήνων αλλά μην τα μπερδεύουμε με την ισοπέδωση των πάντων!!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι είμαστε άνθρωποι και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να μάθουν οι εκπαιδευτικοί στα παιδιά μας πρώτα για την ίδια μας την κοινωνία!. Πρώτα τα του οίκου μας και μετά για τους ξένους. Όταν ο ένας κλέβει τον άλλον και σαν κοινωνία έχουμε φτάσει σε αυτό το χάλι, είναι οξύμωρο να ταΐζουμε τους ξένους έχοντας ξεχάσει τους ίδιους τους συμπολίτες μας και όλα αυτά με την καθοδήγηση των δασκάλων μας!!!! Έχει χαθεί το μέτρο και έχει χαθεί και η λογική.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...