Έπιασε κορυφή η Ατλαντίδα η οποία έχει πάρει φόρα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει! - Επικράτησε 1-3 του ΠΑΟ Καλυβίων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έπιασε κορυφή η Ατλαντίδα η οποία έχει πάρει φόρα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει! - Επικράτησε 1-3 του ΠΑΟ Καλυβίων

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 | 9:39 μ.μ.


 

Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη το Σάββατο (18/10) πέρασε νικηφόρα από την Παιανία επικρατώντας 1-3 του αξιόμαχου και άκρως νεανικού ΠΑΟ Καλυβίων, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία της μιας εκ των τριών αγωνιστικών.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με κεφαλιά του Φώσκολου έπειτα από σέντρα του Μπερέτη και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 83' με αντεπίθεση για σεμινάριο: Ο Λάσα βγήκε από αριστερά, πάσαρε παράλληλα στον Τσιαδήμα κι αυτός με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 0-2

Στο 87' τα Καλύβια μείωσαν με ωραίο πλασέ του Χριστόπουλου από κάθετη πάσα του Καρελιώτη και ξαναμπήκαν στο... κόλπο.

Λίγο αργότερα ωστόσο το γήπεδο ''πάγωσε'' καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι ο Δάνης Γκίνης (εξάρθρωση αγκώνα) και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το ματς διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά με τον άτυχο άσο του ΠΑΟ Καλυβίων να σφαδάζει από τους πόνους.

Με την επανέναρξη του ματς και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις (93') η Ατλαντίδα είχε δοκάρι με τον Λάσα, ενώ στο 94' ο Φώσκολος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

***Η διοίκηση της Ατλαντίδας με ανακοίνωση που μας απέστειλε ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή των Καλυβίων Δάνη Γκίνη.

***Από τον ΠΑΟ Καλυβίων του Γιώργου Τσομπανάκη ξεχωρίσαμε τον νεαρό κεντρικό αμυντικό (15 ετών παρακαλώ) Μίκο που ήταν σχεδόν αλάνθασος (έχασε τον Φώσκολο μόνο στη φάση του 0-1), ενώ Τίμος Τσομπανάκης (ως αριστερό μπακ) και Χριστόπουλος ήταν από τους διακριθέντες. Καλός και ο 20χρονος γκολκίπερ Κόλλιας που έβγαλε ένα εντυπωσιακό σουτ του Μπερέτη αναγκάζοντας όλο το γήπεδο να σηκωθεί να τον χειροκροτήσει. Φυσικά η επιτυχημένη παρουσία τόσον νεαρών ποδοσφαιριστών στη σύνθεση των Καλυβίων πιστώνεται στον προπονητή ο οποίος δουλεύει με νεαρά παιδιά και έχει στόχο την ανάδειξη τους.

 

***Για την Ατλαντίδα που είναι φανερό πως έχει πολύπειρους ποδοσφαιριστές στην άμυνα (όπως ο Κολοτούρος και ο Πούλιος) και έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα (τον Σπύρο Τσούνη), ξεχωρίσαμε τον Μπερέτη. Σταθερή αξία στο σκοράρισμα είναι ο Αντώνης Φώσκολος (δύο γκολ) που όλο και ανεβάζει στροφές, ενώ από την μεριά του ο Λάσα έδωσε φρεσκάδα με την είσοδο του στο ματς, Επίσης, κρατήστε το όνομα του 16χρονου Ανδρέα Στασινόπουλου που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

 

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος Α., Κάλλης Α., Χριστόπουλος Ν.

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαδόπουλος Απόστολος)

(Παρατηρητής: Δέδες Χρήστος)

 

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Κόλλιας, Καραγιάννης, Μίκο, Τσομπανάκης, Μασουράκης, Αλεξίου, Καρελιώτης, Llajo (65' Δάνης Γκίνης – 93' Πανουργιάς), Οικονομίδης Α., Μάτι (46' Λ. Οικονομίδης), Χριστόπουλος.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσούνης, Πάντος, Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60' Τσιαδήμας), Φώσκολος, Χρυσάφης (84' Καγιάς), Μπερέτης (75' Λάσα).


Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...