Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση του ΕΠΑΜ στη Παλλήνη (video) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση του ΕΠΑΜ στη Παλλήνη (video)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:27 μ.μ.

Magical Snap - 2015.09.19 12.20 - 002

Είναι δύσκολο σε ένα τοπικό ερασιτεχνικό Blog να καλύπτει εκδηλώσεις κεντρικής πολιτικής σκηνής (όπως είναι οι Κοινοβουλευτικές εκλογές) και είναι δύσκολο γιατί τρομάζει στην ιδέα να χαρακτηριστεί ως άλλο ένα κομματικό φερέφωνο.

Έτσι παρά το γεγονός ότι ΟΛΟΙ σχεδόν γνωρίζουμε τις σχέσεις αρκετών Βlogs και Sites με τα κόμματα εξουσίας  αποφεύγαμε να προβάλουμε κομματικές εκδηλώσεις παρά μόνο όταν μας καλούσαν.

Έτσι παραβρεθήκαμε και στη εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ στην Παλλήνη (ως προσκεκλημένοι) και αφού παραβρεθήκαμε δεν μπορούμε να κρύψουμε ΤΙΠΟΤΑ.

Εμείς ως οφείλουμε καταγράψαμε με την κάμερα μας τα γεγονότα και σας τα παραθέτουμε. Καταθέτουμε όμως και ένα δικό μας σχόλιο… Τέτοια ανιδιοτελή πρόσφορα μελών και φίλων ενός πολίτικου φορέα δεν έχουμε καταγράψει ξανά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παλλήνη: ΕΠΑΜ - Μια πραγματικά διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση [Φωτογραφίες]

IMG_2726_thumb[5]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...