Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [video] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [video]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:06 μ.μ.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος. Την ίδια ώρα έρχεται στο φως... ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από το Super Paradise της Μυκόνου.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Κυριακής. Ολα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος Κύπριος τουρίστας, ενώ διασκέδαζε στο γνωστό beach bar της Μυκόνου με την σύζυγό του και την παρέα τους, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον Κύπριο, κάτοικο Βρετανίας, θαμώνα. Τότε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος των ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος.

«Δεν μας αφήναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε "έχω τη γυναίκα μου μέσα" κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο Star, ο Χρήστος Λάσκας, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος και πρόσθεσε: «Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι» προσθέτει ο φίλος του θύματος.

Από το Star είναι και το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του νεαρού Κύπριου:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...