ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ COOK & GRILL: 1+1 ΔΩΡΟ (Καλαμάκι ή τυλιχτό) για όλους τους μαθητές!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ COOK & GRILL: 1+1 ΔΩΡΟ (Καλαμάκι ή τυλιχτό) για όλους τους μαθητές!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:24 μ.μ.


Το COOK & GRILL σας εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά!

Βγείτε βόλτα την Κυριακή 13/9/2015, ελάτε από τις 6:00 μέχρι 10:00 μ.μ., στο κατάστημα του Γέρακα ή της Παλλήνης και επιλέξτε 1 καλαμάκι ή 1 τυλιχτό.

Αν είστε μαθητής ή μαθήτρια Δημοτικού ή Γυμνασίου ή Λυκείου εμείς δίνουμε ανά άτομο, 1 επιπλέον (καλαμάκι ή τυλιχτό) ΔΩΡΟ!

Κάθε μαθητής μπορεί να παραγγείλει 1 καλαμάκι ή 1 τυλιχτό και θα πάρει το 1 επιπλέον ΔΩΡΟ του.

Ισχύει μόνο για παραγγελία και παραλαβή (take away) από το ταμείο του καταστήματος που σας εξυπηρετεί και μόνο με τη φυσική παρουσία του μαθητή ή της μαθήτριας.

Καλή Σχολική Χρονιά!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...