Επείγουσα πρόσκληση για εθελοντική προσφορά εργασίας καθηγητών φιλολόγων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επείγουσα πρόσκληση για εθελοντική προσφορά εργασίας καθηγητών φιλολόγων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:04 π.μ.

Koinoniko Frontistirio logo (5)

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης, οδεύει για τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του, παρέχοντας  ενισχυτική διδασκαλία στους  μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά - κοινωνικά προβλήματα, με  πλήρες καθημερινό πρόγραμμα στα βασικά μαθήματα.

Ενόψει του προγραμματισμού των τμημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2015-2016, καλούμε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς, αλλά ειδικότερα φιλόλογους για διδασκαλία Αρχαίων Α’ Λυκείου και Α’ Γυμνασίου, καθώς και για διδασκαλία Ιστορίας κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την διαθεσιμότητα σας συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο αίτησης.

ΑΙΤΗΣΗ

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλ.: 2132031614 ή να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@pallini.gr

Στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, που ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο.

Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί μια από τις Κοινωνικές Δομές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης , παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, λειτουργεί σύμφωνα με Κανονισμό Λειτουργίας και υποστηρίζεται από την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται…

Για την φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία των τμημάτων προβλέπεται να ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται…
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα παρακάτω σημεία:

·                     Κοινωνικό Φροντιστήριο (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Λεονταρίου) τηλ.: 210-6032012,

·                     Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Παλλήνης, Ιθάκης 12, Γέρακας, 1ος όροφος, τηλ.: 2106604718

·                     Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Φειδιππίδου 25Α, Πλατεία Ελευθερίας, τηλ.:2132031614.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...