Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές για την κατανομή των τμημάτων στο νέο σύστημα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές για την κατανομή των τμημάτων στο νέο σύστημα

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 | 4:24 μ.μ.

Ένα νέο εξεταστικό σύστημα περιμένει τους μαθητές της Γ' Λυκείου του σχολικού έτους 2015-16. Ήδη το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το τελευταίο διάστημα τους συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων, την κατανομή των σχολών στα 5 επιστημονικά πεδία και τα ωρολόγια προγράμματα.

Δείτε βασικά σημεία του νέου εξεταστικού συστήματος...

1. Μέχρι πότε δηλώνω Ομάδα Προσανατολισμού και ως πότε μπορώ να αλλάξω

Οι μαθητές πριν τη λήξη του σχολικού έτους θα κληθούν να δηλώσουν 1 Ομάδα Προσανατολισμού η οποία επιλέγεται μεταξύ των Ομάδων Μαθημάτων Προσανατολισμού «Ανθρωπιστικών Σπουδών», «Θετικών Σπουδών» και «Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής», καθώς και μάθημα επιλογής. Αν κάποιος μαθητής επιθυμεί να αλλάξει την επιλογή του τότε μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου του 2015 μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή. Μάθημα επιλογής μπορούν να αλλάξουν έως και την 30ή Σεπτεμβρίου κάθε διδακτικού έτους.

2. Ποιοι είναι οι συντελεστές βαρύτητας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...