Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Στις περιοχές που θα επηρεαστούν περιλαμβάνεται και η Αττική Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Στις περιοχές που θα επηρεαστούν περιλαμβάνεται και η Αττική

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:46 π.μ.

keraunosparlia63_193419998

Σημαντική μεταβολή του καιρού έχει ξεκινήσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Διαβάστε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Πιο αναλυτικά:

1. Τη Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακή επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σταδιακά στις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν τη νύχτα στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν περιλαμβάνεται και η Αττική. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

2. Την Τρίτη (22-09-2015) στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας από τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα όμως οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν.

3. Την Τετάρτη (23-09-2015) σταδιακά οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και είναι πιθανό να συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (24-09-2015).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...