Δείτε φωτογραφίες από την φωτιά σε αποθήκη στη Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε φωτογραφίες από την φωτιά σε αποθήκη στη Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:17 μ.μ.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη τροφίμων στην Παλλήνη. Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για μεγάλη αποθήκη εταιρείας τροφίμων, έκτασης περίπου 1,5 στρέμματος.

Στο εσωτερικό της αποθήκης, που καίγεται από άκρη σε άκρη, υπάρχει εύφλεκτο υλικό, καθώς τα προϊόντα που φυλάσσονται εκεί είναι τυλιγμένα σε πλαστικές συσκευασίες, πάνω σε ξύλινες παλέτες. Αυτό το "εκρηκτικό" μίγμα δυσχεραίνει το έργο των 35 πυροσβεστών, οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν στο χώρο.

UPDATE

Οι εγκαταστάσεις είναι συνολικά 500 τετραγωνικών μέτρων, με την αποθήκη να είναι κατασκευασμένη η μισή από μπετό και η μισή από λαμαρίνα. Η πυροσβεστική αναφέρει πως το τμήμα των εγκαταστάσεων το οποίο είναι από λαμαρίνα έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Πηγή: http://www.skai.gr

Update 2

Στο εσωτερικό της αποθήκης, που κάηκε από άκρη σε άκρη, υπήρχε εύφλεκτο υλικό, καθώς τα προϊόντα που φυλάσσονται εκεί είναι τυλιγμένα σε πλαστικές συσκευασίες, πάνω σε ξύλινες παλέτες. Αυτό το "εκρηκτικό" μίγμα έκανε δύσκολο το έργο των 40 πυροσβεστών, οι οποίοι με δυσκολία εισήλθαν στο χώρο.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν και δύο υδροφόρες του δήμου.

Οι καπνοί έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα μέχρι και την έξοδο Παλλήνη, της Αττικής Οδού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...