Νέο ΣΟΚ: Συνελήφθη υπάλληλος λούνα παρκ για ασέλγεια σε ανήλικα αδέλφια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέο ΣΟΚ: Συνελήφθη υπάλληλος λούνα παρκ για ασέλγεια σε ανήλικα αδέλφια

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:53 μ.μ.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, στις Σέρρες, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία την ώρα που ο άνδρας βρισκόταν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με δύο ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 12 και 13 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το προηγούμενο βράδυ από τη σύλληψή του, είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής που έφτανε τα 30 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει και στα δύο αδελφάκια, ενώ κατά την τελευταία τριετία προέβαινε συστηματικά σε παρόμοιες πράξεις με θύμα τον 13χρονο, έναντι αμοιβής κάθε φορά.

Κατά πληροφορίες, ο 30χρονος δούλευε περιστασιακά σε λούνα-παρκ, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB stick), ενώ από το σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων, το περιεχόμενο των οποίων ερευνάται.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ, την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν άλλες περιπτώσεις ανηλίκων που έπεσαν θύματά του.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/09/blog-post_7965.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...