Μερτύρης προς συμβούλους Ζούτσου: Στις εκδηλώσεις των Συλλόγων πηγαίνουμε για να βοηθήσουμε οικονομικά και ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΖΑΜΠΑ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης προς συμβούλους Ζούτσου: Στις εκδηλώσεις των Συλλόγων πηγαίνουμε για να βοηθήσουμε οικονομικά και ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΖΑΜΠΑ!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 | 4:37 μ.μ.

Σε μια σκληρή τοποθέτηση προέβη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Παναγιώτης Μερτύρης στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook.

Αφορμή στάθηκε, η στάση δημοτικών συμβούλων και μελών της παράταξης του κου Ζούτσου, οι οποίοι θεωρούν μαγαζί τους, όχι μόνο το Δήμο αλλά και τους συλλόγους της περιοχής μας!

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS δέχτηκε πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη αυτή στάση των συνεργατών του κου Ζούτσου!

Διαβάστε την τοποθέτηση του κου Μερτύρη:

"Σχετικά με τις χθεσινές εκδηλώσεις κάποιων συλλόγων, με ενημέρωσαν και διαπίστωσα ότι υπάρχουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ενώ τους ζητήθηκε εισιτήριο κατά την είσοδό τους, αρνήθηκαν να πληρώσουν και πέρασαν έτσι μέσα και μάλιστα με προτροπή του "αρχηγού" τους.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Αυτές οι συμπεριφορές λοιπόν στο χωριό τους και όχι στο ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Θα πρέπει να καταλάβουν λοιπόν αυτοί οι δήθεν κύριοι, ότι στις εκδηλώσεις πηγαίνουμε για να ενισχύσουμε τους συλλόγους οικονομικά μιας και δεν το κάνει ο δημος, και όχι να μας βλέπει ο κόσμος και να τρώμε ΤΖΑΜΠΑ.

Τελικά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σπανίζει στην εποχή μας."

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Δεν έχουν τελειωμό οι καταχρήσεις και οι παρατυπίες στο Δήμο Παλλήνης, ακόμα και πλαστογραφία από Σύμβουλο του Ζούτσου έχει το μενού! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

 

Έργα Δήμου Παλλήνης: Πρώτα μπαίνει ο εργολάβος και μετά αποφασίζουν ποιος θα αναλάβει το έργο!!! [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ]

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...