Δημότες Προσοχή!!! - ΔΕΗ -ΤΑΠ: Με πλασματικά τετραγωνικά χρεώνει ο Δήμος Παλλήνης τους καταναλωτές! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημότες Προσοχή!!! - ΔΕΗ -ΤΑΠ: Με πλασματικά τετραγωνικά χρεώνει ο Δήμος Παλλήνης τους καταναλωτές!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:06 μ.μ.

DEH logariasmos lefta

Πληθαίνουν καθημερινά  τα παράπονα των δημοτών με την κατάσταση που επικρατεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ , καθώς έχουν εντοπιστεί  λανθασμένες  χρεώσεις βάσει « πλασματικών τετραγωνικών μέτρων ».

1290_1443107990Το θέμα έθιξε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης  Μερτύρης, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές του μήνα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο βάρος που η Δημοτική Αρχή  προσθέτει στον Δημότη, καθώς  με αυτόν τον τρόπο καλείται  να πληρώσει υψηλότερα δημοτικά τέλη και υψηλότερο τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ). Ο Δήμαρχος , κος Ζούτσος, επικαλέστηκε τότε ότι είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς βέβαια να κάνει καμία αναφορά  στο γεγονός ότι  η παράταξη « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις  για να Ζεις», μειοψήφησε στη συγκεκριμένη απόφαση, χωρίς  βέβαια να κάνει καμία αναφορά στο ποιοι ακριβώς συμμετείχαν σε αυτή την απόφαση αλλά και ποιος είναι ο σχεδιασμός του Δήμου προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει (Δείτε παρακάτω τα μέλη του Δ.Σ. που ψήφισαν την εν λόγω απόφαση).

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος οφείλει να έχει ένα ρόλο στήριξης του δημότη . Ο ρόλος αυτός αποκτά ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας , καθώς πάρα πολλοί πολίτες  έχουν πληγεί από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, η ανεργία μαστίζει, η ανθρωπιστική κρίση έχει πλέον λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα καθημερινά προβλήματα των νοικοκυριών αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Ο  ρόλος του Δήμου δεν είναι να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους πολίτες αλλά να βρει τρόπους και υπηρεσίες  προκειμένου  να τους ελαφρύνει από τα βάρη και να τους  δώσει λύσεις  στα προβλήματα που προκύπτουν και είναι τουλάχιστον στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Η παράταξη « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις  για να Ζεις», απαιτεί από την Δημοτική Αρχή την καθιέρωση διαδικασίας άμεσης διόρθωσης των λογαριασμών της ΔΕΗ  χωρίς να πρέπει να ταλαιπωρηθεί για μια ακόμη φορά ο Δημότης , να μπλέξει με το «τέρας» της γραφειοκρατίας και να γίνεται «μπαλάκι» στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. 

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

123


Δείτε στις επισυναπτόμενες εικόνες λογαριασμών της ΔΕΗ, τις χρεώσεις πριν και μετά την απόφαση για τα πλασματικά τετραγωνικά.

[ΕΔΩ]

ΠΗΓΗ: “Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...