Μαθήματα Ζωγραφικής από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μαθήματα Ζωγραφικής από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:20 π.μ.

 

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παλλήνης πρόκειται να ξεκινήσουν μαθήματα ενηλίκων Ζωγραφικής ρεαλιστικού σχεδίου(πορτραίτα με μολύβι).

 

Τα μαθήματα ζωγραφικής θα παραδίδει ο Τάσος Καραδήμας, ζωγράφος.

Ο Τάσος Καραδήμας ξεκίνησε στην εφηβεία του, ζωγραφίζοντας αφίσες για τους κινηματογράφους. Αργότερα στη Νέα Υόρκη στο Artcollege πήρε μαθήματα σχεδίου και χρώματος. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τη σχεδίαση και κατασκευή καλλιτεχνικών χρυσών κοσμημάτων. Το 2001 επέστρεψε ολοκληρωτικά στη μεγάλη του αγάπη τη ζωγραφική με την παρουσίαση ατομικών εκθέσεων Arttower—Βουρκαριανή Κέα— Αέναον Αθηνών, καθώς και με τη συμμετοχή του σε πολλές ομαδικές. Από το 2008 ασχολείται το πλείστον με τις παραγγελίες πορτρέτων, φιλοτεχνώντας αρκετά πορτρέτα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθιερώνοντάς τον ως ένα πολύ καλό σύγχρονο πορτρετίστα. Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές. Από το 2013 παραδίδει εθελοντικά μαθήματα σχεδίου, πορτρέτα με μολύβι , στο Δήμο Παλλήνης καθώς και ιδιωτικά μαθήματα ελαιογραφίας.

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ συμμετοχής μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2015 στα παρακάτω σημεία:

· Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Λεονταρίου) τηλ.210-6033160,

· Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Παλλήνης, Ιθάκης 12,Γέρακας,1ος όροφος, 2106604718

 

· Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Πλατεία Ελευθερίας, τηλ.2132031614

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...