Παραίτηση με «βέλη» ΟΔΥΣΣΕΑ ΡΟΜΠΑΚΗ από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παραίτηση με «βέλη» ΟΔΥΣΣΕΑ ΡΟΜΠΑΚΗ από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:19 π.μ.

pallinipress031[4]

Την παραίτησή του υπέβαλε ο κος Οδυσσέας Ρομπάκης, , από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης.
Σε σχετική επιστολή του, που φέρνει στη δημοσιότητα το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι της Ένωσης Γονέων του Καλλικράτειου Δήμου Παλλήνης,                                   

Όπως σας δήλωσα και προφορικά κατά την συνεδρίαση της  9/9/15 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Γέρακα, θεωρώ ότι η επί μακρόν θητεία μου στο 2ο βάθμιο αυτό όργανο του Γονεακού κινήματος, έληξε.

Έληξε πριν της ώρας της , γιατί μετά από την θερινή ραστώνη του 2015 ένοιωσα πλέον ότι και αυτό το ΔΣ, όπως και το προηγούμενο, κινείται αναποτελεσματικά μακριά από τους λόγους που γι αυτούς έχει εκλεγεί και  περί άλλα τυρβάζει.

Από την έως τώρα μακράν θητεία μου (15 ετών ) σε διάφορες αλλά συνεχείς περιόδους έως σήμερα, αναγκάστηκα να συνυπάρξω με συμπολίτες που ναι μεν άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν , με σκοπό να καταλάβουν αργά ή γρήγορα θέσεις στην Αυτοδιοίκηση, σε κόμματα, ή ακόμα και σε άλλα προσοδοφόρα  αξιώματα, τελικά όμως κάτι προσέφεραν για το καλό των παιδιών.

Τώρα πλέον η κυνικότητα και η μεθοδευμένη απραξία μαζί με την δικαιολογημένη ή όχι συμμετοχή των μελών του ΔΣ, κρίνω ότι οπισθοδρομούν τους γονεϊκούς στόχους, που είναι η συσπείρωση και   η αγωνιστική διεκδίκηση για το καλό όλων των μαθητών.

Η απομόνωση της ΕΝΩΣΗΣ, από τους συλλόγους μέλη της που έχουν από καιρό γίνει αντικείμενο επαφής με συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ , όσο και η αραιή και θεσμικά επιλεκτική επικοινωνία με υπερκείμενες οργανώσεις γονέων, εκπαιδευτικών και την Αυτοδιοίκηση, έχει δημιουργήσει τέλμα και αναδύει μια ατμόσφαιρα διάλυσης και έλλειψης νέων ιδεών και δράσεων.

Μέσα σε μια  εθνικά δύσκολη κατάσταση για τη Δημόσια παιδεία και μη  θέλοντας να ταυτιστώ με οιονδήποτε τύπου εξουσίας  (πράγμα που ποτέ δεν το έκανα κρατώντας τις δέουσες αποστάσεις) κομματικής ή αυτοδιοικητικής, δηλώνω την παραίτησή μου και είμαι στη διάθεσή σας να παραδώσω  ή να υπογράψω ότι είναι σε εκκρεμότητα.

Οδυσσέας Ρομπάκης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...