Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ηρωίνη και κάνναβη στη ΠΑΛΛΗΝΗ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ηρωίνη και κάνναβη στη ΠΑΛΛΗΝΗ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:37 π.μ.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη και κάνναβη) σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης σε Αρτέμιδα, Παλλήνη, Βύρωνα και Αγία Παρασκευή πέντε Έλληνες, μέλη του κυκλώματος, εκ των οποίων μία 37χρονη γυναίκα και τέσσερις άνδρες, ηλικίας 52, 53, 55 και 56 ετών, ενώ αναζητούνται ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρεις άλλοι συνεργοί τους. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άλλων 20 ατόμων, μικροδιακινητών ναρκωτικών.

Εναντίον τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για εγκληματική οργάνωση που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (ηρωίνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κατάφερε έπειτα από εμπεριστατωμένες και συστηματικές έρευνες να ταυτοποιήσει τα μέλη του κυκλώματος, να εντοπίσει τους χώρους απόκρυψης και να διακριβώσει τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης τους.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 41χρονος αναζητούμενος υπήκοος Αλβανίας ήταν ο βασικός προμηθευτής ναρκωτικών των υπόλοιπων μελών της σπείρας, τα οποία στη συνέχεια τα διακινούσαν τόσο σε μικροεμπόρους όσο και σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν πιστοποιηθεί 183 περιπτώσεις προμήθειας ναρκωτικών (κυρίως ηρωίνης) από τα μέλη του κυκλώματος στα προαναφερόμενα άτομα.

Συνολικά από τις έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ποσότητα ηρωίνης βάρους 6.575,5 γρ.

• ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 107 γρ.

• επτά δενδρύλλια κάνναβης

• ένα πιστόλι με γεμιστήρα

• μία κυνηγετική καραμπίνα

• 50 φυσίγγια

• 28 κινητά τηλέφωνα.

• το χρηματικό ποσό 3.360 ευρώ.

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

 

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...